Louter toevallig ben ik in de wereld van de opticien terecht gekomen. Maar al vanaf dag 1 is het enorm opgevallen hoe ontzettend graag ik dit doe. Mensen helpen om weer makkelijker te kunnen functioneren in het leven. Want je ogen zijn toch erg belangrijk, geef toe. Probeer maar eens in je vertrouwde omgeving met je ogen toe van de zetel naar je badkamer te lopen. Niet zo gemakkelijk hé? Laat staan als je dit op een vreemde plaats moet doen.

Opticien zijn is zo gevarieerd dat ik nog steeds nieuwe, leuke zaken te weten kom.
Nu heb ik mijn passie over gebracht in mijn eigen zaak, om zo op mijn eigen manier mensen gelukkig te maken met een goed zicht, met een bril of op een gezonde manier met contactlenzen.

We gaan ieder half jaar naar de tandarts maar slechts zelden en vaak té laat naar de opticien. Kinderen worden te weinig gescreend en ook ouderen verzorgen hun ogen onvoldoende. Te veel mensen gaan voor een bril eerder naar de drogist dan naar een goed opgeleide opticien. Wees zuinig op je ogen en geef ze de aandacht die ze verdienen! Een bril moet functioneel en modieus zijn. Oog-contact zorgt voor een perfect zicht en de look die bij je past. Mijn passie voor brillen, een uitgebreide keuze in kwaliteitsmerken en een geavanceerd atelier voor herstellingen en het slijpen van de glazen zorgen voor een enthousiaste en persoonlijke bediening.

Kom zeker eens langs in Meeuwen-Gruitrode om mijn uitgebreide brillen- en lenzencollectie van topmerken te bekijken.

 

Oog-Contact, zichtbaar beter!

Elke Bogaerts
Elke Bogaerts
Opticien
Oog-Contact
5.0
Gebaseerd op 19 beoordelingen
powered by Google
ann kenensann kenens
19:22 12 Sep 23
Je wordt heel goed geholpen. Professioneel advies op maat voor bril en lenzen voor het hele gezin.
Jolanda ThielensJolanda Thielens
13:57 29 Jul 23
Je wordt erg vriendelijk onthaald en deskundig verder geholpen
Vicky BogaertsVicky Bogaerts
19:40 06 Jun 23
Heel behulpzaam, veel keuze en uitstekende service.
tessa vandepoeltessa vandepoel
18:30 04 Jun 23
Je wordt zeer vriendelijk en geduldig geholpen. Geen enkele vraag is te veel.Zeer tevreden over mijn nieuwe bril en lenzen. Als je nadien vragen hebt is ze ook altijd bereikbaar.
Klaartje Laura VaesKlaartje Laura Vaes
08:35 03 Jun 23
sandra stevenssandra stevens
16:28 27 Sep 22
Goede & snelle service, kindvriendelijk, goed & eerlijk advies, ruime keuze en goede na-service. Kortom, alleen maar positieve ervaringen, echt een aanrader voor wie op zoek is naar een bril
nele coolennele coolen
08:43 03 Aug 22
Veel en mooie keuze optische brillen en zonnebrillen. Ik koop er ook mijn contactlenzen. Altijd goed advies. Heel vriendelijk. Zeker de moeite waard om eens langs te gaan bij deze lokale handelaar.
js_loader