Louter toevallig ben ik in de wereld van de opticien terecht gekomen. Maar al vanaf dag 1 is het enorm opgevallen hoe ontzettend graag ik dit doe. Mensen helpen om weer makkelijker te kunnen functioneren in het leven. Want je ogen zijn toch erg belangrijk, geef toe. Probeer maar eens in je vertrouwde omgeving met je ogen toe van de zetel naar je badkamer te lopen. Niet zo gemakkelijk hé? Laat staan als je dit op een vreemde plaats moet doen.

Opticien zijn is zo gevarieerd dat ik nog steeds nieuwe, leuke zaken te weten kom.
Nu heb ik mijn passie over gebracht in mijn eigen zaak, om zo op mijn eigen manier mensen gelukkig te maken met een goed zicht, met een bril of op een gezonde manier met contactlenzen.

We gaan ieder half jaar naar de tandarts maar slechts zelden en vaak té laat naar de opticien. Kinderen worden te weinig gescreend en ook ouderen verzorgen hun ogen onvoldoende. Te veel mensen gaan voor een bril eerder naar de drogist dan naar een goed opgeleide opticien. Wees zuinig op je ogen en geef ze de aandacht die ze verdienen! Een bril moet functioneel en modieus zijn. Oog-contact zorgt voor een perfect zicht en de look die bij je past. Mijn passie voor brillen, een uitgebreide keuze in kwaliteitsmerken en een geavanceerd atelier voor herstellingen en het slijpen van de glazen zorgen voor een enthousiaste en persoonlijke bediening.

Kom zeker eens langs in Meeuwen-Gruitrode om mijn uitgebreide brillen- en lenzencollectie van topmerken te bekijken.

 

Oog-Contact, zichtbaar beter!

Elke Bogaerts
Elke Bogaerts
Opticien